Kategoria: Artykuły spożywcze -> Dodatki do żywności Kraj: Polska Polecane produkty [Polska]Rosół z kury KNORR 0,9 kgRos� z kury KNORR moze byc stosowany jako podstawa do przygotowania zup i sosów, przyprawa do gotowania oraz sk�adnik marynat. Smak roso�u mo�esz udoskonalia dodajac np. natka pietruszki lub marchewka.[...] [Polska]naturalny proszek kakaowy 10-12%W stałej ofercie posiadamy proszki kakaowe krajowych producentów oraz importowane. zapraszamy do współpracy / rewelacyjne ceny![...] [Polska]Przecier cebulowyWysokiej jakości przecier cebulowy, wyprodukowany ze świeżej cebuli.
Produkt jest pasteryzowany i zapakowany aseptycznie - od 2kg do 180kg.
Rewelacyjny dodatek do dań gotowych, produktów mięsnych, zup, sosów, itp.[...] [Polska]Przecier truskawkowyWysokiej jakości przecier truskawkowy, dostępny zarówno z pestkami jak i bez pestek.
Produkt jest pasteryzowany i zapakowany aseptycznie.
Rewelacyjny dodatek do wkładów dżemów, lodów, nadzień owocowych, itp.[...] [Polska]Przecier malinowyWysokiej jakości przecier malinowy.
Produkt jest pasteryzowany i zapakowany aseptycznie.
Rewelacyjny dodatek do dżemów, lodów, nadzień owocowych, itp.[...] [Polska]Lecytyna sojowa w proszkuJesteśmy producentem lecytyn proszkowych.Zapraszamy firmy do współpracy.[...] [Polska]Cukier biały kryształSprzedamy:
- Cukier Biały Kryształ
- Pochodzenie polskie
- pakowany A25 kg, A50 kg
- min. ilości: 24 tony
- ceny: uzgadniane na każdy nowy tydzień z transportem do odbiorcy[...] [Polska]Barwniki naturalneKoszenila
Chlorofil
B-caroten
Annatto
Ekstrakt ze skórek winogron[...] [Polska]mleko w proszku kl.IISprzedam mleko w proszku kl.,II-24 000kg-4.30zł/kg
tel; 605-82-40-99[...] [Polska]Koncentrat ciasta bezglutenowego mixKoncentrat ciasta bezglutenowego przeznaczony do wypieku wyrobów cukierniczych i piekarniczych.
Waga: 500/1000g
Okres przydatności: 9 miesięcy
Skład surowcowy:
Skrobia pszenna, skrobia kukurydziana, guma guar - substancja zagęszczająca, błonnik pokarmowy, cukier, glukoza, pektyna - substancja zagęszczająca, mono i dliglicerydy kwasów tłuszczowych - emulgator.
białko 0,72g; tłuszcz 0,10g; węglowodany 83,64g
Wartośc energetyczna:
338 kcal; 1434 kJ[...] |
|